Suorganizatori Pčelarskog sajma
Bjelovarski sajam

Internet medijski pokrovitelj Pčelarskog sajma
Bjelovarski sajam

Partneri Pčelarskog sajma
<Bjelovarski sajamMedijski pokrovitelji
Bjelovarski sajam

Bjelovarski sajam

Partneri sajma
Bjelovarski sajam

Iz sadržaja rubrike
NAJAVE

23. PROLJETNI MEĐUNARODNI BJELOVARSKI SAJAM i 5. DRVNI SVIJET


Bjelovarski sajam

27. - 29.3. 2020.
Sajamski prostor Gudovac

ZANIMLJIVOSTI

BS Majstori roštilja 2017


Na Sajamskom prostoru Gudovac je 27. travnja 2017. godine, u organizaciji Bjelovarskog sajma, održano natjecanje u pripremi roštilja, pod nazivom ''BS Majstori roštilja''.…
Izbor iz foto galerije
17. proljetni sajam
9. pčelarski sajam
Bjelovarsko-bilogorske vijesti

10. međunarodni pčelarski sajam

Bjelovarski sajamNa Sajamskom prostoru Gudovac pored Bjelovara u organizaciji Bjelovarskog sajma d.o.o., Hrvatskog pčelarskog saveza i Pčelarskog saveza Bjelovarsko-bilogorske županije, 8. i 9. II. 2014. godine održat će se 10. međunarodni pčelarski sajam.

Najava 22. državne izložbe malih životinja

Bjelovarski sajamNa Sajamskom prostoru Gudovac, u organizaciji Udruge uzgajatelja malih životinja ''Mali uzgajatelj'' Bjelovar i Hrvatskog Saveza udruga uzgajatelja malih životinja, u subotu i nedjelju, 14. i 15. prosinca 2013. godine, održat će se nekoliko izložbi.

11. gospodarski sajam - Sajam sira u Grubišnom Polju

Bjelovarski sajam16. i 17. studenoga 2013.
Grubišno Polje
Školsko-sportska dvorana

ocjenjivanje sira, degustacije, stručni skupovi, prezentacije novih proizvoda i smotra folklora

Organizatori: Grad Grubišno Polje, Bjelovarsko-bilogorska županija i Bjelovarski sajam

21. JESENSKI MEĐUNARODNI BJELOVARSKI SAJAM

Bjelovarski sajamNa Sajamskom prostoru Gudovac ove godine broj posjetitelja je bio neznatno viši nego prethodne godine, ali je zato površina izložbenog prostora premašila 25.000 kvadratnih metara i dostigla 25.899 kvadrata. Više nego ijedne prethodne godine.

Obavijesti za posjetitelje, program jesenskog sajma, abecedni popis prisutnih izlagača i tlocrti

Bjelovarski sajamRadno vrijeme 21.jesenskog međunarodnog bjelovarskog sajma za posjetitelje je od 9,00 - 18,00 sati (petak, subota i nedjelja). Za ulaz u sajamski prostor bit će otvoreni svi raspoloživi ulazi.

U TIJEKU ZAVRŠNE PRIPREME ZA NAJVEĆI HRVATSKI POLJOPRIVREDNI SAJAM

Bjelovarski sajamNajveći hrvatski poljoprivredni sajam ove se godine održava 6., 7. i 8. rujna. Već sada je mjesec dana prije početka sajma na popisu izlagača 21. Jesenskog međunarodnog Bjelovarskog sajma više od 300 hrvatskih tvrtki koje tradicionalno dolaze izložiti svoje proizvode. Posebna se pozornost obraća svakodnevnim upitima i prijavama izlagača iz stranih zemalja. Broj stranih izlagača bit će višestruko povećan, pa organizatori sajma pozivaju svoje stalne izlagače da što prije dostave prijave kako bi osigurali izložbene prostore koje žele osigurati ili zadržati one na kojima su do sada izlagali. Ove godine je posljednji dan za prijavu sudjelovanja na jesenskom sajmu 16. kolovoz ili odmah nakon popunjavanja prostora kako bi se na vrijeme i kvalitetno mogli pripremiti svi izložbeni prostori i obaviti drugi poslovi vezani uz uspješnu realizaciju ovogodišnjeg znatno bogatijeg programa nego prošlih godina.

Natječaj za ugostitelje

Bjelovarski sajam Bjelovarski sajam

OBJAVLJUJE:

Prikupljanje ponuda za najam prostora za obavljanje ugostiteljske djelatnosti na 21.JESENSKOM MEĐUNARODNOM BJELOVARSKOM SAJMU od 6. do 8. rujna 2013.

Svibanjski sajmovi na Sajamskom prostoru Gudovac

Bjelovarski sajamKada su posjetitelji bez obzira na svoju dob ili područje interesa proteklog vikenda kupili ulaznicu za samo 10 ili 15 kuna i odlučili prošetati sajamskim prostorom u Gudovcu, vjerojatno nisu očekivali da će ih dočekati toliko zanimljivih događanja u pet različitih tematskih cjelina kojima je zajednički nazivnik bio uživanje u prirodi, sportu i rekreaciji, a usput i u gastronomskim vještinama lovaca i ribolovaca koji su častili sa svojim kotlićima.


Stranica: 6 od 10 | « Prvi  <  4 5 6 7 8 >  Zadnji »