Suorganizatori Pčelarskog sajma
Bjelovarski sajam

Internet medijski pokrovitelj Pčelarskog sajma
Bjelovarski sajam

Partneri Pčelarskog sajma
<Bjelovarski sajamMedijski pokrovitelji
Bjelovarski sajam

Bjelovarski sajam

Partneri sajma
Bjelovarski sajam

Iz sadržaja rubrike
NAJAVE

23. PROLJETNI MEĐUNARODNI BJELOVARSKI SAJAM i 5. DRVNI SVIJET


Bjelovarski sajam

27. - 29.3. 2020.
Sajamski prostor Gudovac

ZANIMLJIVOSTI

BS Majstori roštilja 2018.


Bjelovarski sajamNa Sajamskom prostoru Gudovac je u organizaciji Bjelovarskog sajma 26. travnja 2018. godine održano još jedno tradicionalno natjecanje u pripremi roštilja - ''BS Majstori…
Izbor iz foto galerije
18. proljetni sajam
22. jesenski sajam
Bjelovarsko-bilogorske vijesti

Poziv na 20. jesenski međunarodni bjelovarski sajam

Bjelovarski sajamZadovoljstvo nam je pozvati Vas da sudjelujete u najvećoj manifestaciji Bjelovarskoga sajma, ujedno i najvećoj toga tipa u Hrvatskoj, na 20. jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu. Održat će se od 7. do 9. rujna.

Medeni vikend u Gudovcu

Bjelovarski sajam Usprkos vremenskim uvjetima 4. i 5. veljače 2012. na sajamskom prostoru Gudovac uspješno je održan 8. međunarodni pčelarski sajam, koji je potvrdio da je hrvatsko pčelarstvo jedna od obećavajućih gospodarskih djelatnosti.

Održana 20. državna izložba malih životinja i 1. sajam kućnih ljubimaca

Bjelovarski sajamNa sajamskom prostoru Bjelovarskog sajma u Gudovcu od 9. do 11. prosinca 2011. održana je 20. državna izložba malih životinja i 1. sajam kućnih ljubimaca kojima je uspješno okončana ovogodišnja sajamska godina.

9. gospodarski sajam - Sajam sira

Bjelovarski sajamKako bi prezentirao svoje gospodarstvo Grad Grubišno Polje je 2003. godine po prvi puta u školskoj sportskoj dvorani organizirao Gospodarski sajam, koji je tada imao gospodarsko-obrtničko obilježje. Iako je prva godina sajmovanja bila odlična, sljedeće su pokazale tendenciju pada zanimanja posjetitelja. Stoga je Grad uz pomoć Bjelovarsko-bilogorske županije i Bjelovarskoga sajma, događaj specijalizirao i obukao mu ruho Sajma sira. Ideja se pokazala punim pogotkom.

Prvi jesenski sajam bez kapi kiše i zadovoljstvom jednako organizatora, izlagača i posjetitelja

Bjelovarski sajamZAVRŠIO 19.JESENSKI MEĐUNARODNI BJELOVARSKI SAJAM UZ REKORDAN BROJ IZLAGAČA I POSJETITELJA

Piše: Tugomir Pemper

Već prvog dana 19.jesenskog međunarodnog bjelovarskog sajma u petak 9. rujna premašena su očekivanja organizatora zanimanjem posjetitelja, ali i izlagača, koji su čak i u petak ujutro prije nego je dr. Ivo Josipović svečano otvorio sajam, tražili slobodan kvadratni metar izložbenog prostora.

Jesenski sajam otvara vrata požeških vrijednosti i osobitosti

Bjelovarski sajamVeć tradicionalan status županije partnera na najvećoj godišnjoj sajamskoj manifestaciji Bjelovarskog sajma ove godine prihvatila je Požeško-slavonska županija. Tim povodom Sajamski prostor u Gudovcu posjetili su u ponedjeljak 18. srpnja 2011. župan Požeško-slavonske županije Marijan Aladrović i njegov zamjenik Željko Jakopović koji su zajedno s domaćinima županom Bjelovarsko-bilogorske županije Miroslavom Čačijom i njegovim zamjenikom Krešom Jelavićem održali konferenciju za tisak. Novinare je Zlatko Salaj, direktor Bjelovarskog sajma podsjetio da se hrvatske županije kao partneri na sajamskim manifestacija pojavljuju više od 10 godina i da se na taj način predstavilo do sada ukupno 13 županija.

Sajam za obiteljski izlet

Bjelovarski sajamNakon trodnevnog sajmovanja na Sajamskom prostoru u Gudovcu, kojega je posjetilo više od 7000 posjetitelja s područja cijele Hrvatske, može se zaključiti da je protekli vikend od 20. do 22. svibnja 2011. bio centar obiteljskog izletništva u Hrvatskoj.

Program 3. LOREKO, 3. SKOK, 1. SPOREK, 5. Dani sira u Gradu sira

Bjelovarski sajam3. LOREKO – sajam lova, ribolova, ekologije i ruralnog turizma, 3. SKOK – sajam konja i opreme za konje, 1. SPOREK – sajam sporta i rekreacije, 5. Dani sira u Gradu sira

20. – 22. V. 2011.


Stranica: 8 od 10 | « Prvi  <  6 7 8 9 10 >