Partner Jesenskog sajma
Bjelovarski sajam

Pokrovitelj Državne stočarske izložbe
Bjelovarski sajam

Suorganizator Državne stočarske izložbe
Bjelovarski sajam

Sponzor hranidbe stoke Državne stočarske izložbe
Bjelovarski sajam

Jesenski sajam medijski prati
Bjelovarski sajam

Internet medijski pokrovitelj
Bjelovarski sajam

Oglasi - Jesenski sajam
Bjelovarski sajam

Bjelovarski sajam
Bjelovarski sajam
BJELOVARSKI SAJAM d.o.o.
Bjelovarski sajam

Članstvo u organizaciji
Bjelovarski sajam

Iz sadržaja rubrike
CAC BJELOVAR 2017 (2060)
NAJAVE

PROGRAM 26.JESENSKOG SAJMA


Bjelovarski sajam

7.-9.9. 2018.
PROGRAM SAJMA, RASPORED PREDAVANJA

ZANIMLJIVOSTI

Državna izložba malih životinja i Jesenska izložba zamorčića


Bjelovarski sajam29.9.-1.10. 2017.
Sajamski prostor Gudovac
Izbor iz foto galerije
11. pčelarski sajam
18. proljetni sajam
Bjelovarsko-bilogorske vijesti

Sajam - tračak nade za bolju poslovnu godinu

Bjelovarski sajam- Ovaj, 14. po redu Proljetni sajam ulijeva nam nadu u jednu bolju poslovnu godinu. Informacije koje smo prikupili u razgovorima s našim izlagačima govore da je nešto krenulo na bolje. Naravno da nije riječ o nekom spektakularnom napretku, ali se ipak osjeća da je gospodarstvu i poljoprivredi krenulo na bolje, rekao je to novinarima Zlatko Salaj, direktor Bjelovarskog sajma na tiskovnoj konferenciji uoči početka 14. proljetnog bjelovarskog sajma koji se održava na sajamskom prostoru u Gudovcu nadolazećeg vikenda od 25. do 27. ožujka 2011.

Press-konferencija o pripremama za 14. proljetni bjelovarski sajam

Bjelovarski sajamNije nam želja širiti prostor, jer prostor od 20 do 30.000 četvornih metara neto izložbenog prostora je sigurno najveća sajamska površina u Hrvatskoj. Na nama je da ovaj najveći izložbeni prostor u Hrvatskoj uredimo prema europskim standardima, kaže Zlatko Salaj, direktor Bjelovarskog sajma.

Otvoren 7. tradicionalni međunarodni pčelarski sajam

Bjelovarski sajamPčelarski sajam koji je u sedam godina izrastao u najveću specijaliziranu pčelarski priredbu u subotu je otvorio Josip Friščić, potpredsjednik Vlade RH koji je rekao da je zadovoljan sa pregovorima i potporama koje je dobila poljoprivreda.

Sve više izlagača izlaže na 7. pčelarskom sajmu u Bjelovaru

Bjelovarski sajamSve bolji i bogatiji iz godine u godinu raste specijalizirani pčelarski sajam u Bjelovaru koji je najavljen u četvrtak u Sajamskoj dvorani Bjelovarskog sajma u Gudovcu. Prema riječima Zlatka Salaja, direktora Bjelovarskog sajma, ovogodišnju će izložbu obilježiti više od 80 izlagača iz Bosne, Slovenije, Srbije te po prvi put iz Finske.

Konjički turnir od Kukavice do Bjelovarskog sajma

Bjelovarski sajam Bjelovarski sajam će u subotu ugostiti konjogojce i sajamski prostor kao cilj konjičkog turnira u daljinskom jahanju "Bilogorskom konjičkom stazom 2010." Turnir se boduje za Croatia kup, a završna je, sedma utrka sezone.

Treći “SKOK “ odgođen za svibanj iduće godine

Bjelovarski sajam Početkom listopada na sajamskom prostoru u Gudovcu trebao se održati treći po redu "SKOK", sajam konja i opreme za konje, no od toga neće biti ništa.

Potpisan Ugovor između Hrvatske poljoprivredne agencije i Belja na 18. jesenskom bjelovarskom sajmu

Bjelovarski sajam U izložbenom prostoru Agrokora i Belja u sklopu 18. jesenskog bjelovarskog sajma u Gudovcu potpisan je Ugovor između Hrvatske poljoprivredne agencije i Belja o financiranju ispitivanja kvalitete stočne hrane.

Najbolji proizvođači mesa i mlijeka

Bjelovarski sajam Na sajmu su tradicionalno uručene godišnje nagrade Ministarstva poljoprivrede najboljim proizvođačima za proteklu godinu.


Stranica: 8 od 9 | « Prvi  <  6 7 8 9 >