Suorganizatori Pčelarskog sajma
Bjelovarski sajam

Internet medijski pokrovitelj Pčelarskog sajma
Bjelovarski sajam

Partneri Pčelarskog sajma
<Bjelovarski sajamMedijski pokrovitelji
Bjelovarski sajam

Bjelovarski sajam

Partneri sajma
Bjelovarski sajam

Iz sadržaja rubrike
NAJAVE

23. PROLJETNI MEĐUNARODNI BJELOVARSKI SAJAM i 5. DRVNI SVIJET


Bjelovarski sajam

27. - 29.3. 2020.
Sajamski prostor Gudovac

ZANIMLJIVOSTI

Ponovno bonitetna ocjena AAA


Bjelovarski sajamI u 2018. godini Bjelovarskom sajmu dodijeljena bonitetna ocjena AAA
Izbor iz foto galerije
9. pčelarski sajam
Velika ugostiteljska ponuda
Bjelovarsko-bilogorske vijesti

Četiri sajma u jednom

Bjelovarski sajamPo prvi puta se planiraju na sajamskom prostoru Bjelovarskog sajma u Gudovcu od 20. do 22. svibnja 2011. održati četiri zasebne, ali tematski povezane cjeline, zapravo četiri sajma u jednome. To su 3. LOREKO, sajam lova, ribolova, ekologije i turizma, 3. SKOK, sajam konja i opreme za konje, po prvi puta SPOREK, sajam sporta i rekreacije i 5. Sajam sira u gradu sira koji se iz gradske sportske dvorane preselio na sajamski prostor u Gudovcu.

14. proljetni bjelovarski sajam posjetilo više od 30.000 posjetitelja

Bjelovarski sajam Na Proljetnom sajmu koji je bio u znaku poljoprivredne mehanizacije, sadnica, cvijeća i sjetvenog repromaterijala izlagači su ostvarili gotovinski promet od 2 milijuna eura, a zaključeni su poslovi od dvadesetak milijuna eura.

Otvoren 14. proljetni međunarodni bjelovarski sajam

Bjelovarski sajamU Gudovcu pokraj Bjelovara otvoren je 14. proljetni međunarodni bjelovarski sajam, koji se održava od 25. do 27. ožujka 2011. Riječ je o sajmu koji ima dugogodišnju tradiciju poljoprivrednog, gospodarskog i obrtničkog, ali i međunarodnog karaktera, koji je iz godine u godinu sve uspješniji i posjećeniji.

Sajam - tračak nade za bolju poslovnu godinu

Bjelovarski sajam- Ovaj, 14. po redu Proljetni sajam ulijeva nam nadu u jednu bolju poslovnu godinu. Informacije koje smo prikupili u razgovorima s našim izlagačima govore da je nešto krenulo na bolje. Naravno da nije riječ o nekom spektakularnom napretku, ali se ipak osjeća da je gospodarstvu i poljoprivredi krenulo na bolje, rekao je to novinarima Zlatko Salaj, direktor Bjelovarskog sajma na tiskovnoj konferenciji uoči početka 14. proljetnog bjelovarskog sajma koji se održava na sajamskom prostoru u Gudovcu nadolazećeg vikenda od 25. do 27. ožujka 2011.

Press-konferencija o pripremama za 14. proljetni bjelovarski sajam

Bjelovarski sajamNije nam želja širiti prostor, jer prostor od 20 do 30.000 četvornih metara neto izložbenog prostora je sigurno najveća sajamska površina u Hrvatskoj. Na nama je da ovaj najveći izložbeni prostor u Hrvatskoj uredimo prema europskim standardima, kaže Zlatko Salaj, direktor Bjelovarskog sajma.

Otvoren 7. tradicionalni međunarodni pčelarski sajam

Bjelovarski sajamPčelarski sajam koji je u sedam godina izrastao u najveću specijaliziranu pčelarski priredbu u subotu je otvorio Josip Friščić, potpredsjednik Vlade RH koji je rekao da je zadovoljan sa pregovorima i potporama koje je dobila poljoprivreda.

Sve više izlagača izlaže na 7. pčelarskom sajmu u Bjelovaru

Bjelovarski sajamSve bolji i bogatiji iz godine u godinu raste specijalizirani pčelarski sajam u Bjelovaru koji je najavljen u četvrtak u Sajamskoj dvorani Bjelovarskog sajma u Gudovcu. Prema riječima Zlatka Salaja, direktora Bjelovarskog sajma, ovogodišnju će izložbu obilježiti više od 80 izlagača iz Bosne, Slovenije, Srbije te po prvi put iz Finske.

Konjički turnir od Kukavice do Bjelovarskog sajma

Bjelovarski sajam Bjelovarski sajam će u subotu ugostiti konjogojce i sajamski prostor kao cilj konjičkog turnira u daljinskom jahanju "Bilogorskom konjičkom stazom 2010." Turnir se boduje za Croatia kup, a završna je, sedma utrka sezone.


Stranica: 9 od 10 | « Prvi  <  7 8 9 10 >