Pokrovitelj Proljetnog sajma
Bjelovarski sajam

Partneri Proljetnog sajma
Bjelovarski sajam

Bjelovarski sajam
Internet medijski pokrovitelj Proljetnog sajma
Bjelovarski sajam


Partneri sajma
Bjelovarski sajam
Iz sadržaja rubrike
NAJAVE

23. PROLJETNI MEĐUNARODNI BJELOVARSKI SAJAM i 5. DRVNI SVIJET


Bjelovarski sajam

ODGOĐENO DO DALJNJEGA!

ZANIMLJIVOSTI

Ponovno bonitetna ocjena AAA


Bjelovarski sajamI u 2018. godini Bjelovarskom sajmu dodijeljena bonitetna ocjena AAA
Izbor iz foto galerije
gužva na svakoj šetnici
17. proljetni sajam
Bjelovarsko-bilogorske vijesti

Otvoren 7. tradicionalni međunarodni pčelarski sajam

Bjelovarski sajamPčelarski sajam koji je u sedam godina izrastao u najveću specijaliziranu pčelarski priredbu u subotu je otvorio Josip Friščić, potpredsjednik Vlade RH koji je rekao da je zadovoljan sa pregovorima i potporama koje je dobila poljoprivreda.

Sve više izlagača izlaže na 7. pčelarskom sajmu u Bjelovaru

Bjelovarski sajamSve bolji i bogatiji iz godine u godinu raste specijalizirani pčelarski sajam u Bjelovaru koji je najavljen u četvrtak u Sajamskoj dvorani Bjelovarskog sajma u Gudovcu. Prema riječima Zlatka Salaja, direktora Bjelovarskog sajma, ovogodišnju će izložbu obilježiti više od 80 izlagača iz Bosne, Slovenije, Srbije te po prvi put iz Finske.

Konjički turnir od Kukavice do Bjelovarskog sajma

Bjelovarski sajam Bjelovarski sajam će u subotu ugostiti konjogojce i sajamski prostor kao cilj konjičkog turnira u daljinskom jahanju "Bilogorskom konjičkom stazom 2010." Turnir se boduje za Croatia kup, a završna je, sedma utrka sezone.

Treći “SKOK “ odgođen za svibanj iduće godine

Bjelovarski sajam Početkom listopada na sajamskom prostoru u Gudovcu trebao se održati treći po redu "SKOK", sajam konja i opreme za konje, no od toga neće biti ništa.

Potpisan Ugovor između Hrvatske poljoprivredne agencije i Belja na 18. jesenskom bjelovarskom sajmu

Bjelovarski sajam U izložbenom prostoru Agrokora i Belja u sklopu 18. jesenskog bjelovarskog sajma u Gudovcu potpisan je Ugovor između Hrvatske poljoprivredne agencije i Belja o financiranju ispitivanja kvalitete stočne hrane.

Najbolji proizvođači mesa i mlijeka

Bjelovarski sajam Na sajmu su tradicionalno uručene godišnje nagrade Ministarstva poljoprivrede najboljim proizvođačima za proteklu godinu.

Najbolja grla u svinjogojstvu i govedarstvu

Nagrade su dodijeljene i uzgajivačima svinja. Najboljeg rasplodnog nerasta terminalnih pasmina uzgojio je Ivan Basrek iz Gostovića, najboljeg nerasta landras pasmine uzgojio je Valentin Rumek iz Hlebina, a isti je uzgajivač najbolji i u kategoriji nazimica njemačkog landrasa.

Premijerka Kosor povela ministre u razgledanje Bjelovarskog sajma

Bjelovarski sajam Kao i svake godine Sajam nije mogao proći bez političke kreme pa se stajama i štandovima opet šetala njihova velika skupina, na čelu s premijerkom Jadrankom Kosor.


Stranica: 10 od 11 | « Prvi  <  8 9 10 11 >