Pokrovitelj Proljetnog sajma
Bjelovarski sajam

Partneri Proljetnog sajma
Bjelovarski sajam

Bjelovarski sajam
Internet medijski pokrovitelj Proljetnog sajma
Bjelovarski sajam


Partneri sajma
Bjelovarski sajam
Iz sadržaja rubrike
NAJAVE

23. PROLJETNI MEĐUNARODNI BJELOVARSKI SAJAM i 5. DRVNI SVIJET


Bjelovarski sajam

27. - 29.3. 2020.
Sajamski prostor Gudovac

ZANIMLJIVOSTI

BS Majstori roštilja 2018.


Bjelovarski sajamNa Sajamskom prostoru Gudovac je u organizaciji Bjelovarskog sajma 26. travnja 2018. godine održano još jedno tradicionalno natjecanje u pripremi roštilja - ''BS Majstori…
Izbor iz foto galerije
veliki izbor cvijeća
9. pčelarski sajam
Bjelovarsko-bilogorske vijesti
Bjelovarski sajam › aktualno › odrzhani_27jesenski_sajam_i_drzhavna_stocharska_izlozhba

Održani 27.Jesenski sajam i Državna stočarska izložba

Bjelovarski sajam
INFO
FOTOGRAFIJE

Na Sajamskom prostoru Gudovac održan je dvadesetsedmi po redu Jesenski sajam, na kojem je na gospodarskoj izložbi sudjelovalo gotovo pet stotina izlagača, te više od petsto grla stoke na Državnoj stočarskoj izložbi.
Sajam je održan uz suorganizaciju Bjelovarsko-bilogorske županije i Grada Bjelovara.
Medijski pokrovitelj sajma je bio Večernji list, a Internet medijski pokrovitelj portal Agroklub.com.
Pokrovitelj Državne stočarske izložbe je bilo Ministarstvo poljoprivrede Republike Hrvatske, uz suorganizaciju Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu
Sponzor hranidbe stoke na Državnoj stočarskoj izložbi je bila tvrtka Sedlić d.o.o.

Jesenski sajam se tradicionalno odvijao kroz tri dana, uz održana brojna predavanja i okrugle stolove, te mnogobrojne zanimljive sadržaje za posjetitelje.
Sveukupno je održano 12 predavanja, okruglih stolova i prezentacija u Maloj i Velikoj sajamskoj dvorani Bjelovarskog sajma.

Na svečanom otvorenju sajma, koje je po prvi puta održano u svečano-izložbenom šatoru, sudjelovali su brojni dužnosnici i gosti iz Hrvatske i susjednih zemalja, a sajam je službeno otvorila predsjednica Republike Hrvatske.
U navedenom šatoru, na sajamskoj pozornici je tijekom tri dana sajma organiziran bogat kulturno-umjetnički program sa nastupima 15 KUD-ova, orkestara i pjevačkih zborova.
Tijekom sajma uobičajeno je zabilježen i veći broj organiziranih dolazaka autobusima raznih poljoprivrednih udruga i zadruga, te strukovnih škola koje su sajam posjetile u sklopu njihovog obaveznog stručnog programa.

Na ovogodišnjem Jesenskom sajmu u gospodarskom dijelu izložbe sudjelovali su izlagači iz 11 stranih zemalja, a zabilježeno je sudjelovanje sedam županijskih obrtničkih komora, privredne-gospodarske komore federacije BiH, te tri kolektivna izlaganja iz Mađarske.
Popunjeni su bili svi raspoloživi izložbeni prostori u zatvorenim (paviljoni 1, 2 i 8) i poluzatvorenim prostorima (paviljon 6), dok se u paviljonu 7 odvijala Izložba malih životinja.
Vanjski izložbeni prostori su bili popunjeni približno raspoloživom maksimumu.

Na Državnoj stočarskoj izložbi je sudjelovalo 47 pasmina životinja, 142 kolekcije životinja, 543 grla stoke i 212 uzgajivača, a cjelokupna izložba se odvijala na preko 6.000m2 prostora u izložbenim stajama i Aukcijskoj dvorani.

POPIS IZLAGAČA SUDIONIKA 27.JESENSKOG SAJMA:
Popis-izlagaca_27js_final.pdf


« Prethodni članak: JESENSKI SAJAM PRED VRATIMA...

 objavi | ispiši | pošalji
» Sljedeći članak: Nova ponuda najma poslovnog prostora