Suorganizatori Pčelarskog sajma
Bjelovarski sajam

Internet medijski pokrovitelj Pčelarskog sajma
Bjelovarski sajam

Partneri Pčelarskog sajma
<Bjelovarski sajamMedijski pokrovitelji
Bjelovarski sajam

Bjelovarski sajam

Partneri sajma
Bjelovarski sajam

Iz sadržaja rubrike
NAJAVE

23. PROLJETNI MEĐUNARODNI BJELOVARSKI SAJAM i 5. DRVNI SVIJET


Bjelovarski sajam

27. - 29.3. 2020.
Sajamski prostor Gudovac

ZANIMLJIVOSTI

BS Majstori roštilja 2017


Na Sajamskom prostoru Gudovac je 27. travnja 2017. godine, u organizaciji Bjelovarskog sajma, održano natjecanje u pripremi roštilja, pod nazivom ''BS Majstori roštilja''.…
Izbor iz foto galerije
22. jesenski sajam
aukcijska prodaja steonih junica
Bjelovarsko-bilogorske vijesti
Bjelovarski sajam › aktualno › trei_skok_odgoen_za_svibanj_idue_godine

Treći “SKOK “ odgođen za svibanj iduće godine

Bjelovarski sajam
Početkom listopada na sajamskom prostoru u Gudovcu trebao se održati treći po redu "SKOK", sajam konja i opreme za konje, no od toga neće biti ništa.

Kako je na današnjoj konferenciji za novinare kazao direktor Bjelovarskog sajma Zlatko Salaj, SKOK se odgađa za svibanj iduće godine kad će se održati zajedno s LOREKO-m, sajmom lova i ribolova. Teška gospodarska godina je organizatore natjerala na štednju i traženje novih načina za smanjivanje troškova.

- Dva dosadašnja SKOK-a su bila u minusu, za razliku od svih drugih sajamskih manifestacija koje donose zaradu, i u trenutačnoj situaciji najbolje rješenje je odgoda i spajanje dva sajma koja ionako imaju puno toga zajedničkog. Troškovi organizacije su prepolovljeni, a istovremeno će dva sajma sigurno privući više posjetitelja - istaknuo je Zlatko Salaj.

Da je odgoda SKOK-a i spajanje s LOREKO-m najbolje rješenje istaknuo je i v.d. ravnatelja Hrvatskog centra za konjogojstvo Pavo Sabolski. O tome se već razgovaralo tijekom Jesenskog sajma i većina uzgajivača i udruga se složila da je bolje ići na sajam koji će privući više posjetitelja. I Sabolski i Salaj su ustvrdili da razlog odgode nije namjerno otkazivanje nastupa nekih uzgajivača, a sve zbog spajanja državnih ergela Đakovo i Lipik, što je uzrokovalo popriličnu buru u konjogojskim krugovima.


« Prethodni članak: Potpisan Ugovor između Hrvatske poljoprivredne agencije i Belja na 18. jesenskom bjelovarskom sajmu

 objavi | ispiši | pošalji
» Sljedeći članak: Konjički turnir od Kukavice do Bjelovarskog sajma