Pokrovitelj Jesenskog sajma
Bjelovarski sajam

Suorganizator Državne stočarske izložbe
Bjelovarski sajam

Sponzor hranidbe stoke
Bjelovarski sajam

Medijski pokrovitelji
Bjelovarski sajam

Bjelovarski sajam
Internet medijski pokrovitelj
Bjelovarski sajam

Partneri Jesenskog sajma
Bjelovarski sajam

Bjelovarski sajam
Bjelovarski sajam
Bjelovarski sajam
Bjelovarski sajam
Sajmovi
Iz sadržaja rubrike
NAJAVE

27.JESENSKI MEĐUNARODNI BJELOVARSKI SAJAM


Bjelovarski sajam

6. - 8.9. 2019.
Sajamski prostor Gudovac

ZANIMLJIVOSTI

BS Majstori roštilja 2017


Na Sajamskom prostoru Gudovac je 27. travnja 2017. godine, u organizaciji Bjelovarskog sajma, održano natjecanje u pripremi roštilja, pod nazivom ''BS Majstori roštilja''.…
Izbor iz foto galerije
18. proljetni sajam
18. proljetni sajam
Bjelovarsko-bilogorske vijesti
Bjelovarski sajam › sajmovi › 14_proljetni_meunarodni_bjelovarski_sajam_i_sajam_poljoprivredne_mehanizaci

14. proljetni međunarodni bjelovarski sajam i Sajam poljoprivredne mehanizacije

Bjelovarski sajam
Bjelovarski sajam, kao tvrtka specijalizirana za organizaciju specijaliziranih poljoprivrednih sajmova i manifestacija, odlučio se u ovim, za mnoge naše izlagače i poslovne partnere, teškim i zahtjevnim trenutcima u poslovnim aktivnostima, na određene promjene u 2011. godini. Najveće promjene odnose se na koncepciju Proljetnog sajma te sajmova SKOK i LOREKO.

Poseban naglasak u okviru Proljetnog sajma bit će na poljoprivrednoj mehanizaciji, opremi i alatima, u čijem sklopu organiziramo Sajam poljoprivredne mehanizacije. Želja nam je još više istaknuti ovaj značajni dio naših sajamskih priredbi.

Po prvi puta odlučili smo se i na spajanje nekih sajamskih priredbi. Tako u 2011. godini, na jednom prostoru i u jednom terminu imamo dva sajma - LOREKO i SKOK. Budući da se navedene priredbe izvrsno nadopunjuju svojim sadržajima, vjerujemo da će i ovaj poslovni potez samo doprinijeti kvaliteti naših sajamskih priredbi.

Jesenski sajam, uz tradicionalnu Državnu izložbu stoke, više je orijentiran na stočarstvo. No, zamjetan je i sve veći udio kolektivnih izložbi obrtnika i gospodarstvenika, koje podižu nivo ovih manifestacija.

Uz ove sajmove, po prvi puta na našem Sajamskom prostoru organiziramo dvije nove manifestacije:

1. Sajam sporta i rekreacije koji će se održati u terminu od 20.-22. V. kao nadopuna sajmovima LOREKO i SKOK koji se održavaju u istom terminu.
2. Sajam kućnih ljubimaca koji će se održati zajedno s 20. državnom izložbom malih životinja od 9. do 11.XII.2011. godine.


Za sve izlagače smo pripremili niz pogodnosti za sudjelovanje na našim sajamskim priredbama, od čega izdvajamo mogućnost sklapanja GODIŠNJIH UGOVORA za nastupe na više sajamskih priredbi.

Izlagačima nudimo mogućnost osiguranja izložbenih eksponata, opreme i djelatnika za vrijeme trajanja sajma od štete i svih rizika uključujući lom, krađu, provalnu krađu ili nezgodu djelatnika kod službenog osiguravatelja manifestacije.

Ovim putem obavještavamo izlagače koji koriste štandovska mjesta da od sad svoje vozilo mogu ostaviti na sajamskom prostoru za vrijeme trajanja sajma isključivo samo uz nadoplatu (na prijavi: prostor za vozilo).

Molimo sve izlagače, a posebice izlagače koji unajmljuju zatvoreni uređeni prostor, da nam se obrate u Odjel marketinga, kako bi dobili informacije o svom izložbenom prostoru, na:
tel: +385 (0)43/238-846, +385 (0)43/238-852, +385 (0)43/238-844,
fax: +385 (0)43/238-841, +385 (0)43/238-848
e-mail:

Pozivamo Vas da nam se pridružite na našim sajamskim priredbama i predavanjima, kako bismo zajednički predstavili najnovija dostignuća u poljoprivredi, gospodarstvu i obrtništvu, te nastavili s dugogodišnjom tradicijom sajmovanja na ovim prostorima.

U privitku dostavljamo vam prijavne obrasce za 14. PROLJETNI MEĐUNARODNI BJELOVARSKI SAJAM i SAJAM POLJOPRIVREDNE MEHANIZACIJE, a zainteresirane molimo da ih dostave popunjene najkasnije do 05.III.2011. godine, a možete vidjeti i program.


« Prethodni članak: Raspored predavanja za 14. proljetni sajam

 objavi | ispiši | pošalji
» Sljedeći članak: Živjeti s prirodom!