Pokrovitelj Proljetnog sajma
Bjelovarski sajam

Partneri Proljetnog sajma
Bjelovarski sajam

Bjelovarski sajam
Internet medijski pokrovitelj Proljetnog sajma
Bjelovarski sajam


Partneri sajma
Bjelovarski sajam
Sajmovi
Iz sadržaja rubrike
NAJAVE

23. PROLJETNI MEĐUNARODNI BJELOVARSKI SAJAM i 5. DRVNI SVIJET


Bjelovarski sajam

27. - 29.3. 2020.
Sajamski prostor Gudovac

ZANIMLJIVOSTI

Sajmu bonitetna ocjena AAA


Bjelovarski sajam Bjelovarskom sajmu dodijeljena bonitetna ocjena AAA za poslovanje u 2017. godini
Izbor iz foto galerije
22. jesenski sajam
11. pčelarski sajam
Bjelovarsko-bilogorske vijesti
Bjelovarski sajam › sajmovi › 17_proljetni_meunarodni_bjelovarski_sajam

17. proljetni međunarodni bjelovarski sajam

Bjelovarski sajam
Proljetni međunarodni bjelovarski sajam se tradicionalno održava krajem ožujka (marta), a riječ je o međunarodnom sajmu poljoprivrednog, gospodarskog i obrtničkog karaktera, koji svake godine bilježi konstantni rast u broju izlagača i posjetitelja. Sajam ima višestruku korist; osim što poljoprivrednici mogu po povoljnijim cijenama kupiti potrebnu sjemensku robu, zaštitna sredstva i poljoprivrednu mehanizaciju, organizirani su i stručni skupovi, okrugli stolovi, predavanja i prezentacije rada poljoprivrednih strojeva.

Sajam poljoprivredne mehanizacije je aktivni dio Proljetnog sajma, a poseban naglasak tom dijelu proljetne sajamske priredbe je dala činjenica okupljanja na jednom mjestu najveće i najkvalitetnije ponude poljoprivredne mehanizacije u RH.

Izuzetna nam je čast i zadovoljstvo obavijestiti Vas i pozvati da svojim prisustvom i sudjelovanjem uveličate i druge sajamske priredbe koje će se u 2014. godini održati na Sajamskom prostoru Gudovac pored grada Bjelovara.

Organizator sajamskih priredbi, tvrtka Bjelovarski sajam d.o.o., će u 2014. godini organizirati slijedeće sajamske priredbe:
10. međunarodni pčelarski sajam (8. i 9. II.),
17. proljetni međunarodni bjelovarski sajam (28.–30. III.),
6. SKOK – sajam konja i opreme za konje (28.-30. III.),
22. jesenski međunarodni bjelovarski sajam (5.–7. IX.),
22. državnu izložbu stoke (5.-7. IX.) i
6. LOREKO – sajam lova, ribolova, ekologije i ruralnog turizma (5.-7. IX.).

Tijekom godine ćemo organizirati još cijeli niz specijaliziranih događanja kao što su Prezentacija vinara Bjelovarsko-bilogorske županije, Prezentacija proizvođača mesnih i suhomesnatih proizvoda, međunarodnu izložbu pasa CAC-HR Bjelovar 2014., Županijsku izložbu malih životinja, itd.

Pčelarski sajam će se održati drugi vikend u veljači (februaru) i to u svom jubilarnom desetom izdanju.
Sajam kojega volimo počastiti epitetom ''najslađi sajam'', okuplja domaće i strane proizvođače i distributere pčelarske opreme, proizvođače meda i proizvoda od meda, te sve ostale vezane uz pčelarstvo.
Osim izložbeno-prodajnog dijela, Pčelarski sajam ima također vrlo zanimljiv i kvalitetan edukativni karakter, te još cijeli niz zanimljivih popratnih događanja.

SKOK – sajam konja i opreme za konje će se po prvi puta održati u ovome terminu, te će zasigurno osigurati još veću atraktivnost Proljetnom sajmu.
Sajam konja predstavlja značajan oblik promidžbe uzgoja konja, konjičkog sporta i općenito svih pratećih aktivnosti koje se vežu za konje.

Jesenski međunarodni bjelovarski sajam najveća je sajamska priredba Bjelovarskog sajma, koja se održava početkom mjeseca rujna (septembra).
Jesenski sajam je međunarodni, stočarski, gospodarski i obrtnički sajam, sa prisustvom velike ponude poljoprivredne mehanizacije.
Izuzetno bitan dio Jesenskog sajma koji privlači veliku pažnju izlagača i posjetitelja, je najveća specijalizirana stočarska priredba u zemlji – 22. državna izložba stoke.
Po prvi puta ćemo ovu veliku sajamsku priredbu nadopuniti sa još jednom atraktivnom priredbom, koja se do sada održavala u drugom terminu, a riječ je o prepoznatljivom sajmu LOREKO – sajmu lova, ribolova, ekologije i ruralnog turizma.
LOREKO svojim karakterom nudi svim posjetiteljima bogatu ponudu lovne i ribolovne opreme, zanimljive izložbe živih divljih životinja te prikaze riba i divljih životinja u njihovom prirodnom okruženju.
Posebno težište ovoga sajma je stavljeno na turističku ponudu lovnog i sportsko-ribolovnog turizma, te ruralnog turizma.

Molimo sve zainteresirane izlagače, da se obrate u naš Odjel marketinga, kako bi dobili sve potrebne informacije:

tel: +385 (0) 43 238 846 • +385 (0) 43 238 852 • +385 (0) 43 238 844
fax: +385 (0) 43 238 841 • +385 (0) 43 238 848
http://www.bj-sajam.hr


Pozivamo Vas da nam se pridružite na našim sajamskim priredbama kako bismo, unatoč teškim vremenima za hrvatsku poljoprivredu, gospodarstvo i obrtništvo, zajednički ostvarili uspješne sajamske priče te predstavili i dokazali sebi, ali i Europi svu snagu, resurse i potencijal kojim raspolažu svi krajevi Republike Hrvatske.

Zainteresirane za 17. PROLJETNI MEĐUNARODNI BJELOVARSKI SAJAM, SAJAM POLJOPRIVREDNE MEHANIZACIJE i 6. SKOK – sajam konja i opreme za konje, molimo da dostave popunjene prijavne obrasce najkasnije do 7. III. 2014. godine.

Direktor
DAVORIN POSAVAC, dipl.ing.

e-OBRASCI i OPĆI UVJETI za 17. proljetni međunarodni bjelovarski sajam (28.–30. III.)

Upute za pripremu materijala za 17. proljetni međunarodni bjelovarski sajam (28.–30. III.)

« Prethodni članak: 10. međunarodni pčelarski sajam

 objavi | ispiši | pošalji
» Sljedeći članak: Prezentacija proizvođača mesnih i suhomesnatih proizvoda