Medijski pokrovitelji
Bjelovarski sajam

Bjelovarski sajam
Internet medijski pokrovitelj
Bjelovarski sajam

Partneri sajma
Bjelovarski sajam


Sajmovi
Iz sadržaja rubrike
NAJAVE

23. PROLJETNI MEĐUNARODNI BJELOVARSKI SAJAM i 5. DRVNI SVIJET


Bjelovarski sajam

27. - 29.3. 2020.
Sajamski prostor Gudovac

ZANIMLJIVOSTI

BS Majstori roštilja 2018.


Bjelovarski sajamNa Sajamskom prostoru Gudovac je u organizaciji Bjelovarskog sajma 26. travnja 2018. godine održano još jedno tradicionalno natjecanje u pripremi roštilja - ''BS Majstori…
Izbor iz foto galerije
17. proljetni sajam
18. proljetni sajam
Bjelovarsko-bilogorske vijesti
Bjelovarski sajam › sajmovi › 18_proljetni_meunarodni_bjelovarski_sajam

18. proljetni međunarodni bjelovarski sajam

Bjelovarski sajam
Proljetni međunarodni bjelovarski sajam - riječ je o međunarodnom sajmu poljoprivrednog, gospodarskog i obrtničkog karaktera, koji svake godine bilježi neprekidni rast u broju izlagača i posjetitelja. Na ovom sajmu poljoprivrednici mogu po povoljnim cijenama kupiti potrebnu sjemensku robu, zaštitna sredstva i poljoprivrednu mehanizaciju, a organizirani su i stručni skupovi, okrugli stolovi, predavanja i prezentacije rada poljoprivrednih strojeva.
Sajam poljoprivredne mehanizacije je aktivni dio Proljetnog sajma, a poseban naglasak tom dijelu proljetne sajamske priredbe je dala činjenica okupljanja na jednom mjestu najveće i najkvalitetnije ponude poljoprivredne mehanizacije u RH.

Poštovani,

izuzetna nam je čast i zadovoljstvo obavijestiti Vas i pozvati da svojim prisustvom i sudjelovanjem uveličate sajamske priredbe koje će se u 2015. godini održati na Sajamskom prostoru Gudovac pored grada Bjelovara.

Bez obzira na brzi razvoj svih modernih oblika poslovnog komuniciranja, sajmovi i danas postaju sve značajniji za uspješnu poslovnu komunikaciju te imaju dobru perspektivu.
Sajmovi su izuzetno bitno mjesto prezentacije poslovnih mogućnosti izlagača, novih tehnologija i poslovnih trendova, uz neizostavnu mogućnost usporedbe s konkurencijom.
I dalje je nezamjenjiv osobni kontakt ''licem u lice'' jer omogućava da istovremeno vidite, ocjenite i dobijete pravu informaciju o nekoliko proizvoda ili usluga.

Uz ove pozitivne strane nastupa na sajmovima, garancija uspješnog sudjelovanja na sajmu te prezentacija vlastitih proizvoda i usluga je kvalitetno i na vrijeme osmišljen sajamski nastup s kvalitetnim promidžbenim materijalima, stručnim osobljem i atraktivnim izložbenim prostorom.

Bjelovarski sajam d.o.o. će u 2015. godini na svom sajamskom prostoru i u suradnji sa našim poslovnim partnerima organizirati slijedeća događanja:
• 11. međunarodni pčelarski sajam (6. - 8. 2.),
• Sajam vina i vinogradarstva (7. i 8. 2.),
• 18. proljetni međunarodni bjelovarski sajam i Sajam poljoprivredne mehanizacije (19. - 22. 3.),
• 7. sajam konja i opreme za konje (21. i 22. 3.),
• CAC – HR BJELOVAR 2015. (11. 4.),
• Prezentacija proizvođača mesnih i suhomesnatih proizvoda (29. 4.),
• 5. SPOREK – sajam sporta i rekreacije (svibanj),
• 23. jesenski međunarodni bjelovarski sajam (11. - 13. 9.),
• 23. državna izložba stoke (11. - 13. 9.),
• 7. LOREKO – sajam lova, ribolova, ekologije i ruralnog turizma (11. - 13. 9.).

Nekoliko sajamskih termina svakako vrijedi izdvojiti, jer je riječ o vodećim sajmovima te vrste, ne samo u Republici Hrvatskoj, već i široj regiji.

Pčelarski sajam - ''najslađi sajam'' - okuplja domaće i strane proizvođače i distributere pčelarske opreme, pčelare-distributere meda i pčelinjih proizvoda, te sve ostale vezane uz pčelarstvo.
Osim izložbeno-prodajnog dijela, Pčelarski sajam ima također vrlo kvalitetan edukativni dio, te još cijeli niz zanimljivih popratnih događanja.

Jesenski međunarodni bjelovarski sajam - međunarodni, stočarski, gospodarski i obrtnički sajam, sa prisustvom velike ponude poljoprivredne mehanizacije.
Izuzetno bitan dio Jesenskog sajma koji privlači veliku pažnju izlagača i posjetitelja, je najveća specijalizirana stočarska priredba u zemlji – Državna stočarska izložba.

Molimo sve zainteresirane izlagače, da se obrate u naš Odjel prodaje, kako bi dobili sve potrebne informacije:
tel: +385 (0) 43 238 846 • +385 (0) 43 238 852 • +385 (0) 43 238 844
fax: +385 (0) 43 238 841 • +385 (0) 43 238 848

http://www.bj-sajam.hr

Izlagačima je za potrebe korištenja fiskalnih blagajni na cijelom sajamskom prostoru dostupna bežična internet veza, a možemo svim zainteresiranima preko poslovnog partnera Bjelovarskog sajma ponuditi i povoljni najam fiskalnih blagajni.

Sve zainteresirane molimo da prijavne obrasce za 18. proljetni međunarodni bjelovarski sajam, Sajam poljoprivredne mehanizacije i 7. sajam konja i opreme za konje, dostave popunjene najkasnije do 27. 2. 2015. godine.

S poštovanjem,

Direktor
DAVORIN POSAVAC, dipl.ing.


OBRASCI i UVJETI_18.proljetni sajam i 7.sajam konja.pdf (19.–22.3.)

FORMS_&_CONDITIONS_18.spring_fair_&_7.horses_fair.pdf (19.–22.3.)

« Prethodni članak: 11. međunarodni pčelarski sajam

 objavi | ispiši | pošalji
» Sljedeći članak: Prezentacija proizvođača mesnih i suhomesnatih proizvoda 2015