Partner Jesenskog sajma
Bjelovarski sajam

Pokrovitelj Državne stočarske izložbe
Bjelovarski sajam

Suorganizator Državne stočarske izložbe
Bjelovarski sajam

Sponzor hranidbe stoke Državne stočarske izložbe
Bjelovarski sajam

Jesenski sajam medijski prati
Bjelovarski sajam

Internet medijski pokrovitelj
Bjelovarski sajam

Oglasi - Jesenski sajam
Bjelovarski sajam

Bjelovarski sajam
Bjelovarski sajam
BJELOVARSKI SAJAM d.o.o.
Bjelovarski sajam

Članstvo u organizaciji
Bjelovarski sajam

Sajmovi
Iz sadržaja rubrike
NAJAVE

PROGRAM 26.JESENSKOG SAJMA


Bjelovarski sajam

7.-9.9. 2018.
PROGRAM SAJMA, RASPORED PREDAVANJA

ZANIMLJIVOSTI

BS Majstori roštilja 2017


Na Sajamskom prostoru Gudovac je 27. travnja 2017. godine, u organizaciji Bjelovarskog sajma, održano natjecanje u pripremi roštilja, pod nazivom ''BS Majstori roštilja''.…
Izbor iz foto galerije
veliki izbor cvijeća
18. proljetni sajam
Bjelovarsko-bilogorske vijesti
Bjelovarski sajam › sajmovi › 18_proljetni_meunarodni_bjelovarski_sajam

18. proljetni međunarodni bjelovarski sajam

Bjelovarski sajam
Proljetni međunarodni bjelovarski sajam - riječ je o međunarodnom sajmu poljoprivrednog, gospodarskog i obrtničkog karaktera, koji svake godine bilježi neprekidni rast u broju izlagača i posjetitelja. Na ovom sajmu poljoprivrednici mogu po povoljnim cijenama kupiti potrebnu sjemensku robu, zaštitna sredstva i poljoprivrednu mehanizaciju, a organizirani su i stručni skupovi, okrugli stolovi, predavanja i prezentacije rada poljoprivrednih strojeva.
Sajam poljoprivredne mehanizacije je aktivni dio Proljetnog sajma, a poseban naglasak tom dijelu proljetne sajamske priredbe je dala činjenica okupljanja na jednom mjestu najveće i najkvalitetnije ponude poljoprivredne mehanizacije u RH.

Poštovani,

izuzetna nam je čast i zadovoljstvo obavijestiti Vas i pozvati da svojim prisustvom i sudjelovanjem uveličate sajamske priredbe koje će se u 2015. godini održati na Sajamskom prostoru Gudovac pored grada Bjelovara.

Bez obzira na brzi razvoj svih modernih oblika poslovnog komuniciranja, sajmovi i danas postaju sve značajniji za uspješnu poslovnu komunikaciju te imaju dobru perspektivu.
Sajmovi su izuzetno bitno mjesto prezentacije poslovnih mogućnosti izlagača, novih tehnologija i poslovnih trendova, uz neizostavnu mogućnost usporedbe s konkurencijom.
I dalje je nezamjenjiv osobni kontakt ''licem u lice'' jer omogućava da istovremeno vidite, ocjenite i dobijete pravu informaciju o nekoliko proizvoda ili usluga.

Uz ove pozitivne strane nastupa na sajmovima, garancija uspješnog sudjelovanja na sajmu te prezentacija vlastitih proizvoda i usluga je kvalitetno i na vrijeme osmišljen sajamski nastup s kvalitetnim promidžbenim materijalima, stručnim osobljem i atraktivnim izložbenim prostorom.

Bjelovarski sajam d.o.o. će u 2015. godini na svom sajamskom prostoru i u suradnji sa našim poslovnim partnerima organizirati slijedeća događanja:
• 11. međunarodni pčelarski sajam (6. - 8. 2.),
• Sajam vina i vinogradarstva (7. i 8. 2.),
• 18. proljetni međunarodni bjelovarski sajam i Sajam poljoprivredne mehanizacije (19. - 22. 3.),
• 7. sajam konja i opreme za konje (21. i 22. 3.),
• CAC – HR BJELOVAR 2015. (11. 4.),
• Prezentacija proizvođača mesnih i suhomesnatih proizvoda (29. 4.),
• 5. SPOREK – sajam sporta i rekreacije (svibanj),
• 23. jesenski međunarodni bjelovarski sajam (11. - 13. 9.),
• 23. državna izložba stoke (11. - 13. 9.),
• 7. LOREKO – sajam lova, ribolova, ekologije i ruralnog turizma (11. - 13. 9.).

Nekoliko sajamskih termina svakako vrijedi izdvojiti, jer je riječ o vodećim sajmovima te vrste, ne samo u Republici Hrvatskoj, već i široj regiji.

Pčelarski sajam - ''najslađi sajam'' - okuplja domaće i strane proizvođače i distributere pčelarske opreme, pčelare-distributere meda i pčelinjih proizvoda, te sve ostale vezane uz pčelarstvo.
Osim izložbeno-prodajnog dijela, Pčelarski sajam ima također vrlo kvalitetan edukativni dio, te još cijeli niz zanimljivih popratnih događanja.

Jesenski međunarodni bjelovarski sajam - međunarodni, stočarski, gospodarski i obrtnički sajam, sa prisustvom velike ponude poljoprivredne mehanizacije.
Izuzetno bitan dio Jesenskog sajma koji privlači veliku pažnju izlagača i posjetitelja, je najveća specijalizirana stočarska priredba u zemlji – Državna stočarska izložba.

Molimo sve zainteresirane izlagače, da se obrate u naš Odjel prodaje, kako bi dobili sve potrebne informacije:
tel: +385 (0) 43 238 846 • +385 (0) 43 238 852 • +385 (0) 43 238 844
fax: +385 (0) 43 238 841 • +385 (0) 43 238 848

http://www.bj-sajam.hr

Izlagačima je za potrebe korištenja fiskalnih blagajni na cijelom sajamskom prostoru dostupna bežična internet veza, a možemo svim zainteresiranima preko poslovnog partnera Bjelovarskog sajma ponuditi i povoljni najam fiskalnih blagajni.

Sve zainteresirane molimo da prijavne obrasce za 18. proljetni međunarodni bjelovarski sajam, Sajam poljoprivredne mehanizacije i 7. sajam konja i opreme za konje, dostave popunjene najkasnije do 27. 2. 2015. godine.

S poštovanjem,

Direktor
DAVORIN POSAVAC, dipl.ing.


OBRASCI i UVJETI_18.proljetni sajam i 7.sajam konja.pdf (19.–22.3.)

FORMS_&_CONDITIONS_18.spring_fair_&_7.horses_fair.pdf (19.–22.3.)

« Prethodni članak: 11. međunarodni pčelarski sajam

 objavi | ispiši | pošalji
» Sljedeći članak: Prezentacija proizvođača mesnih i suhomesnatih proizvoda 2015