Medijski pokrovitelji
Bjelovarski sajam

Bjelovarski sajam
Internet medijski pokrovitelj
Bjelovarski sajam

Partneri sajma
Bjelovarski sajam


Sajmovi
Iz sadržaja rubrike
NAJAVE

23. PROLJETNI MEĐUNARODNI BJELOVARSKI SAJAM i 5. DRVNI SVIJET


Bjelovarski sajam

27. - 29.3. 2020.
Sajamski prostor Gudovac

ZANIMLJIVOSTI

Državna izložba malih životinja i Jesenska izložba zamorčića


Bjelovarski sajam29.9.-1.10. 2017.
Sajamski prostor Gudovac
Izbor iz foto galerije
18. proljetni sajam
22. jesenski sajam
Bjelovarsko-bilogorske vijesti
Bjelovarski sajam › sajmovi › 21_jesenski_meunarodni_bjelovarski_sajam

21. jesenski međunarodni bjelovarski sajam

Bjelovarski sajam
Izuzetno nam je zadovoljstvo pozvati Vas da od 6. do 8. rujna 2013. sudjelujete na najvećoj manifestaciji Bjelovarskoga sajma, ujedno i najvećoj toga tipa u Hrvatskoj, 21. jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu.

Prošlogodišnji jubilarni 20. jesenski sajam, posjetilo je više od 50 tisuća posjetitelja, a nastupilo je sveukupno 475 izlagača iz Hrvatske i sedam stranih zemalja, koji su najveću specijaliziranu stočarsku manifestaciju u zemlji prepoznali kao mjesto na kojemu se mogu kvalitetno predstaviti, razmijeniti iskustva te sklopiti nove poslove.

Nakon skorašnjeg ulaska Republike Hrvatske u punopravno članstvo Europske unije, s velikim zadovoljstvom očekujemo nastupe još većeg broja izlagača iz inozemstva, ali naravno i iz Hrvatske.
Bjelovarski sajam
Jesenski sajam poznat je međunarodni, prvenstveno stočarski, ali i gospodarski i obrtnički sajam na kojemu su zastupljena posljednja dostignuća na tim poljima. Jedinstvena je to manifestacija s velikom ponudom poljoprivredne mehanizacije na jednome mjestu, a već tradicionalno će se održati Državna stočarska izložba na kojoj će se predstaviti više od 500 najboljih grla hrvatskih uzgajivača.

Za ovu, ali i sve ostale manifestacije, Bjelovarski sajam raspolaže s:
- 5.500 m2 zatvorenoga prostora,
- 1.600 m2 poluzatvorenoga prostora,
- 50.000 m2 otvorenoga prostora,
- 5.000 m2 objekata za izložbu stoke,
- 120.000 m2 prostora za parkiranje.
Bjelovarski sajam
Izlagači na našemu sajmu imaju mogućnost osiguranja djelatnika, izložbenih primjeraka i opreme za vrijeme trajanja sajma kod službenoga osiguravatelja sajma što uključuje osiguranje od eventualne nastale štete, ali i krađe te nezgode djelatnika.

Prijave za Jesenski sajam primaju se do 16. kolovoza ili do popune raspoloživog izložbenog prostora i to isključivo putem naših službenih obrazaca.

Molimo naše vjerne, stalne izlagače da prijave dostave najkasnije do 1. kolovoza, kako bi im mogli jamčiti do sada korištene izložbene lokacije.

S obzirom da ove godine Jesenski sajam prvi put održavamo kao članovi Europske unije, očekujemo puno novosti i zanimljivosti za sve poljoprivrednike, poduzetnike, obrtnike, djelatnike u turizmu i gospodarstvu te najavljujemo mnoštvo zabavnog sadržaja za cijelu obitelj.

Stoga vas još jednom pozivamo da nam se pridružite na Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu kako bi nastavili tradiciju sajmovanja dužu od 500 godina u bjelovarskome kraju.

Sve detalje kao i prijavne obrasce za izlaganje na Jesenskom sajmu možete potražiti na našoj mrežnoj stranici ili nam se s povjerenjem obratite u Odjel marketinga Bjelovarskoga sajma:
Telefon: +385 43 238 846, +385 43 238 844, +385 43 238 852
Telefaks: +385 43 238 848
E-mail: , .

Vidimo se na 21. jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu!

S poštovanjem,
Direktor
mr. Zlatko Salaj, dr. vet. med.


« Prethodni članak: ŽIVJETI S PRIRODOM!

 objavi | ispiši | pošalji
» Sljedeći članak: U TIJEKU ZAVRŠNE PRIPREME ZA NAJVEĆI HRVATSKI POLJOPRIVREDNI SAJAM