Zemlja partner Jesenskog sajma - MAĐARSKA
Bjelovarski sajam


Pokrovitelj Stočarske izložbe
Bjelovarski sajam


Sponzor hranidbe stoke Jesenskog sajma
Bjelovarski sajam

Internet medijski pokrovitelj Jesenskog sajma
Bjelovarski sajam


Partneri Jesenskog sajma
Bjelovarski sajam

Bjelovarski sajam
Bjelovarski sajam
Bjelovarski sajam

Članstvo u organizaciji
Bjelovarski sajam

Sajmovi
Iz sadržaja rubrike
NAJAVE

25. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam i 2. Peti element


Bjelovarski sajam

8. - 10.9. 2017.
Sajamski prostor Gudovac

ZANIMLJIVOSTI

5. SPOREK - sajam sporta i rekreacije


Bjelovarski sajamNa Sajamskom prostoru Gudovac u organizaciji Bjelovarskoga sajma d.o.o., 23. svibnja 2015. godine održana je sportsko-rekreativna priredba pod nazivom SPOREK – sajam sporta…
Izbor iz foto galerije
Vesela atmosfera na štandovima
17. proljetni sajam
Bjelovarsko-bilogorske vijesti
Bjelovarski sajam › sajmovi › 24_jesenski_meunarodni_bjelovarski_sajam

24. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam


9. - 11.9. 2016.
Sajamski prostor Gudovac

Poštovani,
čast nam je i zadovoljstvo obavijestiti Vas i pozvati da svojim prisustvom i sudjelovanjem uveličate tradicionalnu sajamsku manifestaciju koja će se održati na Sajamskom prostoru Gudovac pored grada Bjelovara, u terminu od 9. – 11.9. 2016. godine.

JESENSKI MEĐUNARODNI BJELOVARSKI SAJAM – uz naš Proljetni sajam najveća sajamska manifestacija ovoga tipa, u Republici Hrvatskoj i u široj regiji, je međunarodni gospodarsko-obrtnički i stočarski događaj na kojem izlagači mogu predstaviti svoje novitete, obaviti direktnu prodaju, te u komunikaciji sa ostalim izlagačima i poslovnim subjektima razmijeniti vrijedna poslovna iskustva i informacije.

Na Jesenskom sajmu svoje proizvode i usluge u gospodarskom dijelu sajma će predstaviti 500 izlagača iz Hrvatske i petnaestak stranih država, a sajam će u tri dana obići više od 50.000 posjetitelja.

Veliki dio naših izlagača kontinuirano nastupa kako na Jesenskom, tako i na Proljetnom sajmu, jer su prepoznali Sajamski prostor Gudovac kao mjesto na kojem mogu kvalitetno predstaviti novitete, obaviti direktnu prodaju, razmijeniti iskustva te sklopiti nove poslove i poslovne kontakte.
Bez obzira na brzi razvoj svih modernih oblika poslovnog komuniciranja, sajmovi su i dalje izuzetno bitno mjesto prezentacije poslovnih mogućnosti izlagača, novih tehnologija i poslovnih trendova, uz neizostavnu mogućnost usporedbe s konkurencijom.
I dalje je nezamjenjiv osobni kontakt ''licem u lice'' jer omogućava da istovremeno vidite, ocjenite i dobijete pravu informaciju o nekoliko proizvoda ili usluga.

Izuzetno bitan dio Jesenskog sajma koji privlači veliku pažnju izlagača i posjetitelja, je najveća specijalizirana stočarska priredba u zemlji – DRŽAVNA STOČARSKA IZLOŽBA, na kojoj će se tradicionalno predstaviti najuspješniji hrvatski uzgajivači sa svojim najboljim grlima, te prezentirati trendovi modernog stočarstva i uzgoja domaćih životinja.
Na stočarskoj izložbi će više od 200 uzgajivača, iz gotovo svih hrvatskih županija, prikazati oko 500 grla iz uzgoja goveda, ovaca, koza, svinja, konja, izvornih pasmina peradi i pčela.
Osim visoko-proizvodnih, konvecionalnih pasmina, na sajmu se izlažu i grla hrvatskih izvornih pasmina koja su rezultat uzgojnih i ekoloških uvjeta pojedinog područja.

Nakon što smo tijekom ovogodišnjeg Proljetnog sajma uspješno predstavili novu sajamsku manifestaciju vezanu uz opremu za šumarstvo i drvne tehnologije – DRVNI SVIJET, tijekom Jesenskog sajma pripremamo još jednu novu manifestaciju.
PETI ELEMENT – sajam grijanja i obnovljivih izvora energije se premijerno održava u sklopu Jesenskog sajma, na posebno odvojenom izložbenom prostoru, a cilj je da se na jednom mjestu okupe i predstave poslovni subjekti vezani uz naslovnu tematiku.

Molimo sve zainteresirane da se obrate u naš Odjel prodaje, kako bi dobili sve potrebne informacije i na vrijeme dogovorili željene izložbene prostore i sve ostale potrebne usluge:

Tel: +385 (0) 43 238 846 • +385 (0) 43 238 852 • +385 (0) 43 238 844
Fax: +385 (0) 43 238 841
E-mail:
http://www.bj-sajam.hr

Pozivamo vas još jednom da nam se pridružite i predstavite svoje proizvode i usluge našim mnogobrojnim posjetiteljima, a rok za prijavu na sajam i dostavu popunjenih obrazaca je najkasnije do 14.8. 2016. godine.

Kako biste pobliže upoznali naše poslovanje i mogućnosti koje Vam se nude nastupom na našim sajamskim manifestacijama, na linku http://www.bj-sajam.hr/dokumenti/Bjelovarski_sajam-Prezentacija.pdf možete preuzeti kratku prezentaciju Bjelovarskog sajma.

S poštovanjem,
Bjelovarski sajam d.o.o.


PRIJAVNICE ZA IZLAGAČE:
OBRASCI_i_OPCI_UVJETI_24.jesenski_sajam_i_Peti_element.pdf

FORMS_and_CONDITIONS_24.autumn_fair_and_Fifth_element.pdf

« Prethodni članak: SPOREK - sajam sporta i rekreacije

 objavi | ispiši | pošalji
» Sljedeći članak: 13. međunarodni pčelarski sajam i Izložba vina i vinogradarske opreme