Zemlja partner Jesenskog sajma - MAĐARSKA
Bjelovarski sajam


Pokrovitelj Stočarske izložbe
Bjelovarski sajam


Sponzor hranidbe stoke Jesenskog sajma
Bjelovarski sajam

Internet medijski pokrovitelj Jesenskog sajma
Bjelovarski sajam


Partneri Jesenskog sajma
Bjelovarski sajam

Bjelovarski sajam
Bjelovarski sajam
Bjelovarski sajam

Članstvo u organizaciji
Bjelovarski sajam

Sajmovi
Iz sadržaja rubrike
NAJAVE

25. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam i 2. Peti element


Bjelovarski sajam

8. - 10.9. 2017.
Sajamski prostor Gudovac

ZANIMLJIVOSTI

5. SPOREK - sajam sporta i rekreacije


Bjelovarski sajamNa Sajamskom prostoru Gudovac u organizaciji Bjelovarskoga sajma d.o.o., 23. svibnja 2015. godine održana je sportsko-rekreativna priredba pod nazivom SPOREK – sajam sporta…
Izbor iz foto galerije
22. jesenski sajam
18. proljetni sajam
Bjelovarsko-bilogorske vijesti
Bjelovarski sajam › sajmovi › 3_loreko_sajam_lova_ribolova_ekologije_i_ruralnog_turizma

3. LOREKO – sajam lova, ribolova, ekologije i ruralnog turizma

Bjelovarski sajam
3. LOREKO održava se od 20. – 22. svibnja 2011.godine, na Sajamskom prostoru Gudovac. Već na prva dva održana sajma premašen je broj izlagača i posjetitelja drugih hrvatskih sajmova na tu temu.

Tematske cjeline kojima je LOREKO posvećen - lov, ribolov, ruralni turizam i ekologija u ovom su trenutku najznačajnije gospodarske djelatnosti koje postaju okosnica ukupnog razvoja Hrvatske.

Pored opreme za lov i robolov, posebna vrijednost je predstavljanje najsuvremenije opreme za zaštitu okoliša i gospodarenje otpadom te predstavljanje ponude ruralnog turizma i promocija izvornih hrvatskih proizvoda.

Najatraktivniji dio svakako je najveća hrvatska izložba terenskih i SUV automobila na kojoj je zastupljena većina automobilskih kuća uz mogućnost provjere njihovih tehničkih karakteristika na specijalno izgrađenom poligonu Sajamskog prostora u Gudovcu, na kojem je organizirano i off road natjecanje za profi vozače i amatere.

LOREKO pratiti i niz drugih atraktivnih sadržaja zanimljivih širem krugu posjetitelja koji su na bilo koji način vezani uz lov, ribolov, prirodu, ekologiju i turizam kao što je na primjer izložba žive divljači. Pored stručnih sadržaja i razmjene znanja i iskustava na okruglim stolovima i predavanjima, tijekom tri dana organizirano je više izložbi i natjecanja, od streljaštva i streličarstva do kuhanja lovačkog gulaša i fiš paprikaša.

Ovogodišnji LOREKO se održava u terminu u kojem će se održati još dvije sajamske manifestacije, i to 3. SKOK – sajam konja i opreme za konje, te 1.sajam sporta i rekreacije.

Uvjereni smo da ćemo spajanjem ovih sajamskih manifestacija u jedan zajednički termin dobiti jednu veliku priredbu koja će svojim sadržajima i posjetom konkurirati našim najvećim sajmovima - proljetnom i jesenskom.


« Prethodni članak: 7. međunarodni pčelarski sajam

 objavi | ispiši | pošalji
» Sljedeći članak: Izvještaj sa stočnog sajma, 10.veljače 2011.