Suorganizatori Pčelarskog sajma
Bjelovarski sajam

PČELARSKI SAVEZ BJELOVARSKO-BILOGORSKE ŽUPANIJE

Pokrovitelj Pčelarskog sajma
Bjelovarski sajam


Internet medijski pokrovitelj
Bjelovarski sajam


Pokrovitelj izbora najljepše etikete vinske boce i izbora najuređenijeg štanda Pčelarskog sajma
Bjelovarski sajam


BJELOVARSKI SAJAM d.o.o.
Bjelovarski sajam

Bjelovarski sajam


Članstvo u organizaciji
Bjelovarski sajam


7. međunarodni pčelarski sajam

Bjelovarski sajam Na Sajamskom prostoru Gudovac pored Bjelovara u organizaciji Bjelovarskog sajma d.o.o., Hrvatskog pčelarskog saveza i Pčelarskog saveza Bjelovarsko-bilogorske županije, 5. i 6. II. 2011. godine održat će se 7. međunarodni pčelarski sajam. Sajam će se održati pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja uz supokroviteljstvo Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva.

Izvještaj sa stočnog sajma 27. siječnja 2011.godine

cijene:

PRASAD: 12kn
KRMAČE: 6-7kn
TOVLJENICI: 9kn (nije ih bilo u ponudi)

Đurek i Kata zvijezde Izložbe malih životinja u Gudovcu

Bjelovarski sajam Župan Miroslav Čačija je na sajamskom prostoru u Gudovcu otvorio 7. državnu izložbu hrvatskih pasmina i 19. međunarodnu izložbu malih životinja te 1. specijalnu izložbu hrvatskih patuljastih kokoši.

18. jesenski međunarodni bjelovarski sajam

Bjelovarski sajam Najveća je sajamska priredba Bjelovarskog sajma, ali i najveća specijalizirana stočarska priredba u zemlji. Prošli je sajam posjetilo više od 50 tisuća posjetitelja, a izlagača je bilo više od 450. To je međunarodni stočarski, gospodarski i obrtnički sajam, sa najvećom ponudom poljomehanizacije na jednom mjestu u Republici Hrvatskoj. U sklopu sajma održava se i osamnaesta po redu državna stočarska izložba.

Drugi SKOK bolji od prvog

Bjelovarski sajam U dva dana jedinog specijaliziranog sajma konja u ovom dijelu Europe cjelodnevni bogat, zanimljiv i poučan program privukao je više od 5.000 posjetitelja.

2. LOREKO - Obiteljski sajam lovaca i ljubitelja prirode

Bjelovarski sajamNakon što je ministar turizma Damir Bajs na sajamskom prostoru u Gudovcu pokraj Bjelovara otvorio 2.LOREKO, sajam lova, ribolova, ekologije i ruralnog turizma, malo je tko mogao predvidjeti da će ova sajamska manifestacija prvog vikenda u svibnju postati središnjim mjestom okupljanja svih ljubitelja prirode u Hrvatskoj i da će ova specijalizirana sajamska manifestacija lova i ribolova postati ne samo mjesto razgledanja i kupovine opreme nego i mjesto prijateljstva i druženja svih onih koji žele o prirodi voditi brigu, ali i u njoj uživati na različite načine.

13. proljetni bjelovarski sajam najprodajniji poljoprivredni sajam u Hrvatskoj

Bjelovarski sajam Kada su se zbrojili svi podaci s 13. Proljetnog bjelovarskog sajma organizatori, pokrovitelji i izlagači složili su se da je sajam bio uspješaan usprkos gospodarskim teškoćama koje su zahtjevale dodatne napore u pripremi sajma.

Slatki 6. pčelarski sajam sve slađi

Bjelovarski sajam 6. Međunarodni pčelarski sajam koji je u subotu 6. i nedjelju 7.2.2010. održan na Bjelovarskom sajmu ponovo je dokazao koliko je važan svim pčelarima u Hrvatskoj i susjednim zemljama. Snijeg i prometne teškoće nisu smanjile broj posjetitelja koji je premašio prošlu godinu i procjenjuje se da je sajamski prostor u Gudovcu posjetilo oko 5000 posjetitelja od kojih je velik broj došao organizirano autobusima.


Stranica: 6 od 7 | « Prvi  <  4 5 6 7 >