Pokrovitelj Jesenskog sajma
Bjelovarski sajam

Suorganizator Državne stočarske izložbe
Bjelovarski sajam

Sponzor hranidbe stoke
Bjelovarski sajam

Medijski pokrovitelji
Bjelovarski sajam

Bjelovarski sajam
Internet medijski pokrovitelj
Bjelovarski sajam

Partneri Jesenskog sajma
Bjelovarski sajam

Bjelovarski sajam
Bjelovarski sajam
Bjelovarski sajam
Bjelovarski sajam
Bjelovarski sajam › sajmovi › prezentacija_proizvoacha_mesnih_i_suhomesnatih_proizvoda

Prezentacija proizvođača mesnih i suhomesnatih proizvoda


29.IV.2014., Sajamski prostor Gudovac
Ulaskom u 2014. godinu odlučili smo naš Kalendar priredbi upotpuniti s novim sadržajima kojima ćemo prezentirati naše gospodarstvo, poljoprivredu i poljoprivredne proizvode. Prvu takvu priredbu održali smo u siječnju s tematikom iz oblasti vinogradarstva i vinarstva.

Sljedeća priredba je ''Prezentacija proizvođača mesnih i suhomesnatih proizvoda'', koja će biti održana u utorak, 29. travnja 2014. godine na Sajamskom prostoru Gudovac.

Kao središnji događaj ove jednodnevne priredbe, održat ćemo natjecanje u pripremi roštilja pod nazivom ''Majstori roštilja''. (PRIJAVNI OBRAZAC)

Na ovaj način će se posjetitelji na licu mjesta moći uvjeriti u kvalitetu svježeg bilogorskog mesa pripremljenog na roštilju.

Uvjete sudjelovanja na natjecanju u pripremi roštilja možete pronaći u Pravilniku o natjecanju, koji se nalazi na našoj web stranici www.bj-sajam.hr.

Osnovni cilj ove priredbe je okupljanje proizvođača i prezentacija najboljih mesnih i suhomesnatih prerađevina sa područja Bjelovarsko-bilogorske županije.

Naša želja je da na ovoj priredbi, u jednoj prijateljskoj i opuštenoj atmosferi, kroz prezentacije, degustacije i natjecanje, proizvođači predstave kvalitetu svježeg mesa i mesnih prerađevina iz bjelovarsko-bilogorskog kraja.

Očekujemo dolazak poslovnih partnera i posjetitelja Bjelovarskog sajma iz svijeta ugostiteljstva, gospodarstva, obrtništva, poljoprivrede, stočarstva, lova, ribolova, ruralnog turizma, te javnog i društvenog života.

Za zainteresirane sudionike ove priredbe osigurali smo adekvatne i besplatne izložbeno-prezentacijske prostore, a izlagači će uz prezentaciju svojih proizvoda moći iste i prodavati zainteresiranim kupcima.

Za rad sa fiskalnim blagajnama izlagačima je osigurana bežična internet veza.

Molimo sve zainteresirane za sudjelovanje da popune prijavne obrasce i dostave nam ih najkasnije do petka, 25. travnja 2014. godine, kako bismo dogovorili sve potrebne detalje nastupa.

Za sve dodatne informacije, slobodno se obratite u naš Odjel marketinga, na telefone 043/238-846, 238-844 i 238-852 ili na e-mail: .


« Prethodni članak: 17. proljetni međunarodni bjelovarski sajam

 objavi | ispiši | pošalji
» Sljedeći članak: 22. JESENSKI MEĐUNARODNI BJELOVARSKI SAJAM