Pokrovitelj Proljetnog sajma
Bjelovarski sajam

Partner Proljetnog sajma
Bjelovarski sajam

Internet medijski pokrovitelj Proljetnog sajma
Bjelovarski sajam


Partneri sajma
Bjelovarski sajamSajmovi
Iz sadržaja rubrike
NAJAVE

23. PROLJETNI MEĐUNARODNI BJELOVARSKI SAJAM i 5. DRVNI SVIJET


Bjelovarski sajam

27. - 29.3. 2020.
Sajamski prostor Gudovac

ZANIMLJIVOSTI

Sajmu bonitetna ocjena AAA


Bjelovarski sajam Bjelovarskom sajmu dodijeljena bonitetna ocjena AAA za poslovanje u 2017. godini
Izbor iz foto galerije
18. proljetni sajam
18. proljetni sajam
Bjelovarsko-bilogorske vijesti
Bjelovarski sajam › sajmovi › prezentacija_proizvoacha_mesnih_i_suhomesnatih_proizvoda

Prezentacija proizvođača mesnih i suhomesnatih proizvoda


29.IV.2014., Sajamski prostor Gudovac
Ulaskom u 2014. godinu odlučili smo naš Kalendar priredbi upotpuniti s novim sadržajima kojima ćemo prezentirati naše gospodarstvo, poljoprivredu i poljoprivredne proizvode. Prvu takvu priredbu održali smo u siječnju s tematikom iz oblasti vinogradarstva i vinarstva.

Sljedeća priredba je ''Prezentacija proizvođača mesnih i suhomesnatih proizvoda'', koja će biti održana u utorak, 29. travnja 2014. godine na Sajamskom prostoru Gudovac.

Kao središnji događaj ove jednodnevne priredbe, održat ćemo natjecanje u pripremi roštilja pod nazivom ''Majstori roštilja''. (PRIJAVNI OBRAZAC)

Na ovaj način će se posjetitelji na licu mjesta moći uvjeriti u kvalitetu svježeg bilogorskog mesa pripremljenog na roštilju.

Uvjete sudjelovanja na natjecanju u pripremi roštilja možete pronaći u Pravilniku o natjecanju, koji se nalazi na našoj web stranici www.bj-sajam.hr.

Osnovni cilj ove priredbe je okupljanje proizvođača i prezentacija najboljih mesnih i suhomesnatih prerađevina sa područja Bjelovarsko-bilogorske županije.

Naša želja je da na ovoj priredbi, u jednoj prijateljskoj i opuštenoj atmosferi, kroz prezentacije, degustacije i natjecanje, proizvođači predstave kvalitetu svježeg mesa i mesnih prerađevina iz bjelovarsko-bilogorskog kraja.

Očekujemo dolazak poslovnih partnera i posjetitelja Bjelovarskog sajma iz svijeta ugostiteljstva, gospodarstva, obrtništva, poljoprivrede, stočarstva, lova, ribolova, ruralnog turizma, te javnog i društvenog života.

Za zainteresirane sudionike ove priredbe osigurali smo adekvatne i besplatne izložbeno-prezentacijske prostore, a izlagači će uz prezentaciju svojih proizvoda moći iste i prodavati zainteresiranim kupcima.

Za rad sa fiskalnim blagajnama izlagačima je osigurana bežična internet veza.

Molimo sve zainteresirane za sudjelovanje da popune prijavne obrasce i dostave nam ih najkasnije do petka, 25. travnja 2014. godine, kako bismo dogovorili sve potrebne detalje nastupa.

Za sve dodatne informacije, slobodno se obratite u naš Odjel marketinga, na telefone 043/238-846, 238-844 i 238-852 ili na e-mail: .


« Prethodni članak: 17. proljetni međunarodni bjelovarski sajam

 objavi | ispiši | pošalji
» Sljedeći članak: 22. JESENSKI MEĐUNARODNI BJELOVARSKI SAJAM