Pokrovitelj Proljetnog sajma
Bjelovarski sajam

Partneri Proljetnog sajma
Bjelovarski sajam

Bjelovarski sajam
Internet medijski pokrovitelj Proljetnog sajma
Bjelovarski sajam


Partneri sajma
Bjelovarski sajam
Sajmovi
Iz sadržaja rubrike
NAJAVE

23. PROLJETNI MEĐUNARODNI BJELOVARSKI SAJAM i 5. DRVNI SVIJET


Bjelovarski sajam

27. - 29.3. 2020.
Sajamski prostor Gudovac

ZANIMLJIVOSTI

BS Majstori roštilja 2017


Na Sajamskom prostoru Gudovac je 27. travnja 2017. godine, u organizaciji Bjelovarskog sajma, održano natjecanje u pripremi roštilja, pod nazivom ''BS Majstori roštilja''.…
Izbor iz foto galerije
22. jesenski sajam
22. jesenski sajam
Bjelovarsko-bilogorske vijesti
Bjelovarski sajam › sajmovi › zhivjeti_s_prirodom1

ŽIVJETI S PRIRODOM!


Na Sajamskom prostoru Gudovac, 25. i 26. svibnja 2013. održat će se ponovno čak četiri sajamske manifestacije. Uz 5. LOREKO – sajam lova, ribolva, ekologije i ruralnog turizma, održavaju se 5. SKOK - sajam konja i opreme za konje, 3. SPOREK - sajam sporta i rekreacije te 2. VOVINA – izložba voćnih vina.

Zbog toga zaista nije pretjerano reći da će ovaj sajam biti mjesto okupljanja brojnih hobista i rekreativaca, ali i pravih sportaša, a dakako i gurmana koji će moći degustirati specijalitete lovaca i ribolovaca.
Bjelovarski sajam
LOREKO je specijalizirani sajam lova i ribolova, a posebno je zanimljiv posjetiteljima različitih struka i životne dobi zbog svog bogatog programa i velikog broja sadržaja. Za posjetitelje lovce osim izložbeno-prodajnog dijela najvećih hrvatskih dobavljača opreme najšireg asortimana je pripremljen izuzetno velik broj sadržaja koji će boravak na sajmu učiniti zanimljivim i korisnim ne samo lovcima nego i svim ljubiteljima prirode.

Lovci mogu sudjelovati u natjecanjima u lovnom streljaštvu i streličarstvu na 3D metama. Lovcima će biti namijenjen i poseban prostor za prodaju rabljene lovačke opreme, naravno uz prethodnu najavu, a na raspolaganju će biti puškarska radionica za pregled i servisiranje oružja.

Za sve one koji žele pokazati svoje umijeće u pripremanju ribljeg paprikaša ili lovačkog kotlića bit će organizirano natjecanje s nagradama.

Jedan od najatraktivnijih dijelova svakako je izložba dermopreparata u potpuno prirodnom ambijentu na gotovo 100 kvadratnih metara prostora, te izložba žive divljači. Zastupljeni su i stručni sadržaji i razmjena znanja i iskustava.

Kao posebna cjelina sajma LOREKO, po prvi puta će se ove godine održati i manifestacija ''Zeleni dom – hortikultura i obnovljivi izvori energije''.

Bjelovarski sajam
Druga sajamska cjelina je SKOK - sajam konja i opreme za konje koji također već postaje tradicionalna sajamska manifestacija.

Uz veliki broj izloženih pasmina konja, održat će se i konjička natjecanja, vožnje u zapregama, festival arapske pasmine konja i još mnogi zanimljivi sadržaji.
Bjelovarski sajam
I treća sajamska cjelina nije ništa manje zanimljiva. Riječ je o sajmu sporta i rekreacije – SPOREK, a uključit će sve one koji su zainteresirani predstaviti svoj sport ili svoje sportske rezultate široj javnosti.

Tu je prije svega težište na sportskoj rekreaciji. Zbog toga se nastavlja popularna biciklijada, sa više od stotinu sudionika. U ovu sajamsku cjelinu uključeno je na poseban način i streličarstvo s mogućnošću provjere umijeća rukovanja lukom i strijelom na 3D metama divljači te sportskim metama i s različitim vrstama lukova.

Na otvorenom poligonu održat će se otvoreni turnir u paintballu, a Hrvatski ratni veterani / Udruga veterana domovinskog rata će organizirati turnir u visećoj kuglani.

Ove godine, kao posebna atrakcija sajma SPOREK, održat će se međunarodni fitness festival, Titan Fit Fest Bjelovar 2013 – Multisportska Međunarodna Manifestacija. Tijekom ovoga festivala će se objediniti natjecanja u više sportova usko vezanih uz fitness, rekreaciju i discipline snage.
Bjelovarski sajam
Kao posebna sajamska cjelina koja već duži niz godina nedostaje Hrvatskoj i mnogi je godinama priželjkuju kao specijaliziranu priredbu, po drugi puta se organizira izložba hrvatskih voćnih vina – VOVINA – izložba i ocjenjivanje koji se održavaju u suradnji sa Zavodom za vinarstvo Hrvatske.

Očekuje se dolazak svih najboljih voćnih vinara i vina koja se danas proizvode u Hrvatskoj bez obzira o kojoj je voćnoj vrsti riječ - kupini, višnji, jagodi ili jabuci.

Ono što je najvažnije za sve posjetitelje, velik broj raznovrsnih sadržaja vrlo dobro povezuju ugodno s korisnim.

›› Prijava za NATJECANJE U KUHANJU JELA "RIBLJI KOTLIĆ" I "LOVAČKI KOTLIĆ" na sajmu 5. LOREKO.
›› Prijava za manifestaciju "Zeleni dom – hortikultura i obnovljivi izvori energije"


« Prethodni članak: 16. PROLJETNI MEĐUNARODNI BJELOVARSKI SAJAM

 objavi | ispiši | pošalji
» Sljedeći članak: 21. jesenski međunarodni bjelovarski sajam